Galleri & Atelier | MOKVIST

Det fleste af mine værker er til salg

Ser du et værk her på min webside, på Facebook eller på Instagram, som du har spørgsmål til eller er interesseret i, kontakt mig for mere information.

Du kan skrive til mig direkte på kontaktboksen her på siden - den linker direkte til min mail. Skriv gerne titlen på det eller de værker du har spørgsmål til

Jeg vender hurtigt tilbage med svar på spørgsmål, pris, betaling eller andet. Det er HELT OG ALDELES uforpligtende - og jeg svarer meget gerne på spørgsmål om mine værker.

BESØG GALLERIET:

Husk også at du ofte kan se mine billeder på udstillinger - og jeg har altid en permanent udstilling på mit galleri og atelier.

Du altid velkommen til at kigge forbi galleriet - men kontakt mig lige først, så du ikke køre forgæves (og så jeg kan nå at sætte en kande kaffe/te over).

RAMMER:

Mange af mine værker sælges indrammet i en enkel udstillingsramme, som sagtens kan flere år. Enkelte værker bliver solgt uden ramme.

LEVERING:

Mindre værker kan jeg emballere og sende sikkert som pakkepost til dig - du betaler fragten. Større værker er dog ikke sikre at sende. Så finder vi sammen alternativ transport - og aftaler betaling af fragt. 

Husk at du ALTID er velkommen til at hente dit nye billede på mit atelier i Rønde.

BETALING:

Du betaler via Mobilepay, bankoverførsel eller betaling ved afhentning/levering - vi aftaler måde inden levering..

Kontakt mig endelig hvis du har særlige ønsker.

Kontakt Galleri Mokvist mig her

Dit navn

Din mail eller telefonnummer (eller begge)

Skriv dit spørgsmål / besked her